
Ingrediënten:
2 courgettes
2 aubergines
4 grote trostomaten
3 fijngesneden teentjes knoflook
gedroogde tijm
gedroogde rozemarijn
Peper en zout
Was de groenten en snij ze in gelijke schijfjes. Giet wat olijfolie in een ovenvaste schaal. De ronde schaal op de foto heb ik gemaakt met schijfjes van de courgettes en aubergine die nog over waren. Tomaten had ik niet meer dus heb ik wat kleine trostomaatjes gebruikt die nog in de koelkast lagen. Verwarm de oven voor op 150 graden.Schik dakpansgewijs een laagje aubergineschijfes, een laagje courgetteschijfjes en een laagje tomatenschijfjes in de ovenschaal. Heb je de bodem met 1 laag bekleed strooi er dan wat tijm, knoflook en rozemarijn over. Kruid elke laag met peper en zout. Als je alle groenten en kruiden opgewerkt hebt giet dan rijkelijk olijfolie over de groenten. Zet de schaal in de oven voor 1 uur.Haal de schaal uit de oven en giet overtollig vocht weg. (Let op dat je tian niet in de gootsteen verdwijnt)
Was de groenten en snij ze in gelijke schijfjes. Giet wat olijfolie in een ovenvaste schaal. De ronde schaal op de foto heb ik gemaakt met schijfjes van de courgettes en aubergine die nog over waren. Tomaten had ik niet meer dus heb ik wat kleine trostomaatjes gebruikt die nog in de koelkast lagen. Verwarm de oven voor op 150 graden.Schik dakpansgewijs een laagje aubergineschijfes, een laagje courgetteschijfjes en een laagje tomatenschijfjes in de ovenschaal. Heb je de bodem met 1 laag bekleed strooi er dan wat tijm, knoflook en rozemarijn over. Kruid elke laag met peper en zout. Als je alle groenten en kruiden opgewerkt hebt giet dan rijkelijk olijfolie over de groenten. Zet de schaal in de oven voor 1 uur.Haal de schaal uit de oven en giet overtollig vocht weg. (Let op dat je tian niet in de gootsteen verdwijnt)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten